Vakantie in Fabiola

Hallo allemaal,

Het is weer tijd om te denken aan onze jaarlijkse vakantie met de Wiebeltjes in Home Fabiola tijdens de krokusvakantie, van 8 februari tot 12 februari 2016. Daarom alvast wat meer uitleg hierover.

Zoals reeds vermeld trekken we terug naar Home Fabiola in Maasmechelen. Dit domein heeft immers heel wat voordelen voor een grote, verscheiden groep zoals die van ons: volledig aangepast aan personen met een beperking, een zwembad waar we één maal per dag gebruik van mogen maken, grote binnenruimtes waar de kinderen volop kunnen lopen en spelen, ons eten wordt elke dag bereid (enkel de afwas moeten we zelf doen), aanwezigheid van een sporthal met heel wat materiaal, een speeltuin, een speelplaats, een bos, …
Wil je graag nog wat meer informatie over dit vakantiedomein, neem dan eens kijkje op hun website, www.kfh.be.
Naast de ontspanning, wordt er ook de mogelijkheid geboden om elke dag een uurtje te werken voor school en de therapeuten zorgen ervoor dat de patiëntjes hun nodige kine-behandelingen krijgen.

Een voorbeeldje van een dag in Fabiola:
8.30u: ontbijt
9.00u studie + speelhoeken + kine
10.00u: zwemmen
11.15u: kine
12.00u: middagmaal
14.00u – 16.00u: cupcakes
16u: vieruurtje
16.00u – 18.00u: activiteit buiten
18.00u: avondmaal
18.45u: pillampentocht

Onze vakantie staat open voor iedereen die ook maar ergens iets te maken heeft met de Wiebeltjes (patiënten, mama’s, papa’s, broers en zussen, grootouders, babysit, PAB, vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes,…), maar we zouden wel willen vragen dat er voor kinderen van 2 jaar en jonger of als de kinderen voor bepaalde zaken afhankelijk zijn, zeker een begeleider mee kan gaan.
De prijzen die hierna volgen zijn voor een volledige periode (ma 10u tot vrij 14u) in vol pension. Net als de vorige jaren bieden we jullie ook de mogelijkheid om slechts een paar dagen (of zelfs maar 1 dagje) langs te komen. Natuurlijk wordt de prijs dan herberekend, maar vergeet dan niet zeer duidelijk bij je inschrijving te melden vanaf welke maaltijd of overnachting je dan aanwezig zal zijn, dit is nodig voor de organisatie ter plaatse.

Prijzen per persoon:
• Ki/Jo met een beperking (=< 24j) : € 120,75 • Pers met een beperking >= 25j: 179,00
• Kinderen (-2j) : € 0,00
• Kinderen (2-6j) : € 117,00
• Kinderen (7-12j) : € 134,25
• Jongeren (13-21/26 (student)) : € 151,50
• Volwassenen : € 179,00

Om dit zo goed en snel mogelijk allemaal in orde te krijgen, zou ik willen vragen om voor 15 december in te schrijven via mail op joke_claes@hotmail.com of bij één van de therapeuten.
We willen ook met aandrang vragen om het saldo van de vakantie ten laatste op 8/01/2016 te betalen op het rekeningnummer van de vriendenkring van de Wiebeltjes, BE12 0014 0609 2192, met vermelding van je naam, home fabiola en het aantal personen waarvoor je betaalt (na je inschrijving zal je een mail ontvangen met het bedrag dat je moet betalen).
Heb je nog vragen over deze leuke week, aarzel dan niet om ons aan te spreken, te mailen of te bellen.

Vele groetjes,

Josy, Joke, Loesje, Stéphanie, Marianne en de vriendenkring van De Wiebeltjes

 

Om alles van inschrijvingen vlot te laten verlopen, kan je onderstaand formulier invullen en aan één van de therapeuten afgeven.
Alles mag ook per mail doorgestuurd worden naar joke_claes@skynet.be
Wij gaan mee naar Home Fabiola met ……………….. personen:
NAAM
Vb: Joke Claes GBOORTEDATUM
01/12/1978 DAGEN VAN AANWEZIGHEID
4/3 18u tot 6/3 11u

 

Indien jullie speciale wensen/noden hebben, gelieve deze dan hier te melden:
Kinderbed:……………………
Kinderstoel:…………………..
Lakens (gratis indien volledig verblijf):………………
Dieet:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Geef een reactie